Welkom bij Het Bloemenhof

Welkom met geldig COVID safe ticket!

Bart & Evert verwelkomen u graag in een familiale sfeer in hun boutique hotel.  "Wij doen er alles aan om U een zalig rustgevoel te geven, of U bij ons langskomt voor een ontbijt, voor één overnachting of voor meerdere, de deur gaat open met de glimlach en u voelt zich op vakantie!"  Onze gasten kunnen genieten in ons salon, al dan niet met een koffie, een glaasje wijn of een fris streekbier.  Relax op warme dagen op het terras, in de tuin, aan het zwembad, geniet van de privé wellness of verken de omgeving.  
Onze vernieuwde kamers hebben elke een eigen interieur, geen vierkante doos, maar een ruimte met gezelligheid. alle kamers zijn uitgerust met airco.  Het ontbijt wordt verzorgd in onze ruime orangerie, met zicht op het zwembad en de parel van Bart, de tuin.  's Avonds bereidt Evert de lekkerste gerechtjes met vakkennis en een flinke dosis passie.  "Zo veel mogelijk groenten komen uit onze eigen tuin, en uiteraard ook de kruiden, geurige blaadjes en bloemen.  Een stukje vis uit de Noordzee, of Belgisch wit-blauw uit vlaamse polders, dineer bij ons en geniet van de streekproducten!"  We zorgen voor een fijn relax moment na een stevige wandeling of een mooie fietsdag. Nog even nagenieten in het salon, een kaartje leggen met vrienden, een boek lezen om de dag af te sluiten of nog gezellig napraten met een glaasje, kortom alles kan en niks moet.

Tijdens de Coronapandemie gelden er andere regels, wij volgen alles zoals het hoort, dus sommige dingen veranderen soms van dag op dag, zodat wij voldoen aan de opgelegede maatregelen. zie ook onze regeling onderaan * Corona & meer...

Geniet van uw verblijf, mét de glimlach!